Home / Atletico Madrid Besejrede Real Madrid 4-2 Og Gik Videre Til Kvartfinalen I Copa Del Rey

Efter målstriden i den spanske Super Cup for en uge siden indledte Atletico Madrid og Real Madrid den anden derbykamp i januar i 1/8-finalerne i Copa del Rey i sæsonen 2023-24. Real Madrid udlignede to gange efter at have været bagud to gange, men Griezmann hjalp alligevel Atletico Madrid med at besejre Real Madrid 4-2 hjemme i overtiden og rykke op til top 8. Simeones hold gennemførte med succes deres revanche og afsluttede Real Madrids 21 kampe ubesejrede række. Inden kampen startede modtog Griezmann, iført en Atlético Madrid Fodboldtrøje , en erindringstrøje for holdets førende målscorer. I det forrige spanske Super Cup-derby overgik Griezmann Aragones og blev officielt topscorer i holdets historie. Efter kampen startede startede de to sider en voldsom konfrontation. I det 39. minut headede Rudiger et selvmål, og Lino scorede, hvilket gav Atletico føringen. Men så tog Modric et sætspark, Oblak scorede ved et uheld et selvmål, og Real Madrid fik heldigvis udlignet. I begyndelsen af anden halvleg indledte spillerne iført Real Madrid Fodboldtrøje hurtigt en voldsom offensiv, men mange angreb blev uskadeliggjort. I det 57. minut lavede Real Madrids forsvar på hinanden følgende fejl, og Morata scorede nemt og bragte sig foran igen. Som tiden gik, trådte Bellingham op igen. I det 82. minut leverede Bellingham en assist, og Joselu, der lige var kommet fra bænken, scorede et hovedstød for at udligne. Inden for overtiden så Atletico Madrid, som ønskede revanche, ud til at have en endnu stærkere kampgejst. Griezmann hjalp holdet med at tage føringen igen med sine enestående personlige evner. I sidste øjeblik sendte Depay en assist, og Rodrigo Riquelme scorede med et skub for at sikre sejren. Selvom det kun var 1/8-finalerne i Copa del Rey, spillede Real Madrid og Atletico Madrid som en finale. Den skøre konkurrence mellem de to sider gav folk mulighed for at nyde en visuel fest uden sidestykke.