Home / Barcelonas Kvindefodboldhold Fuldender Firdobbelt Krone!

Barcelonas Kvindefodboldhold Fuldender Firdobbelt Krone!

Xavi Hernandez' hold afsluttede sæsonen med en 2-1-sejr over Sevilla søndag i det, der også var Xavis afskedskamp som Barcelona-træner. Xavi startede stadig Pedri, Gundogan, Lewandowski og andre kernespillere i denne kampagne. Det er klart, at han ikke ønsker at afslutte sin embedsperiode med et tab.

I det 15. minut af kampen åbnede Lewandowski, iført nr. 9 Billige Fodboldtrøjer , scoringen for Barcelona i udekampen. I anden halvleg scorede unge Fermin endnu et mål. Efter at have scoret målet løb han ud til sidelinjen og krammede Xavi. Det var Xavi, der gav ham chancen, og Fermin er, hvad han er i dag.

Samtidig indvarslede Barcelonas kvindefodboldhold frugterne af sejren. Kvindernes fodboldhold besejrede Lyon 2-0 og forsvarede med succes Champions League og fuldendte den firdobbelte krone i denne sæson! San Mamés stadion var næsten dækket af rødt og blåt den dag, og nogle fans bar endda Xavis nr. 6 FC Barcelona Fodboldtrøje . Kvindefodboldtræner Jonatan Giráldez tager dog også af sted ved sæsonafslutningen. Messi lykønsker Barcelona Women, efter at de vandt mesterskabet!