Home / Københavns Præstation Var Ihærdig.

Københavns Præstation Var Ihærdig.

Manchester City havde allerede taget en 3-1-føring i første runde. I anden runde opnåede Manchester City samme resultat, men det første mål kom fra en overraskende spiller - Manuel Akanji, som bar nr. 25 Billige Fodboldtrøjer .

Blot fem minutter inde i kampen modtog Akanji et hjørnespark fra Julián Álvarez og scorede en fantastisk volley for at give Manchester City føringen. Álvarez scorede derefter endnu et mål 4 minutter senere og bragte dermed stillingen til 5-1, hvilket reelt afgjorde Københavns skæbne. Neutrale fans vil være bekymrede for, hvad resultatet bliver ved slutfløjt for det danske hold.

På trods af den enorme scoreforskel modstod København stadig ihærdigt, hvilket afspejlede deres aldrig-sig-dø-attitude. De besøgende fans, der fulgte med, så, at Elyounoussi, som var pakket ind i en sort og blå FC Københavnfodboldtrøje , stadig angreb. Hans mål var et produkt af jævne afleveringer og smarte bevægelser, der midlertidigt gav danskerne en grund til at juble. Til sidst bragte Haalands mål den samlede score til 6-2.