Home / Manchester City 4-2 Crystal Palace, Haaland Er Den Største Helt

Manchester City 4-2 Crystal Palace, Haaland Er Den Største Helt

Den norske stjerne scorede tre mål på kun 19 minutter iført nr. 9 billige fodboldtrøjer, og det var nok til, at selv Guardiola blev hans "fanboy".

Manchester City møder Crystal Palace i Premier League på lørdag. De lukkede to mål ind i træk i første halvleg, og Guardiolas hold var bagud med 2-0 i slutningen af halvlegen. I anden halvleg åbnede Manchester City scoringstilstanden, Bernardo Silva åbnede hanen med den blå Manchester City fodboldtrøjei det 53. minut, og så begyndte Haalands præstation.

På 19 minutter scorede han tre skøre mål og scorede det første hattrick i sin Manchester City-karriere. I det 62. minut scorede Haaland med et hovedstød. I det 70. minut dukkede Haaland op i den rigtige position og skubbede til det tomme mål. I det 81. minut dukkede en utrolig scene op! Haaland skubbede roligt til og scorede hattrick, Manchester City lukkede sejren 4-2! Han er den største helt i denne kampagne. På nuværende tidspunkt har Haaland scoret 6 mål i 4 Premier League-kampe, det højeste i de fem store ligaer. Han brød nogle fans tvivl om ham med sin varme tilstand. På meget kort tid erobrede Haaland Premier League! Som han udtrykte det: "ingen ord nødvendig".