Home / Roque Fik Sin Barcelona-debut, Gundogan Vendte Situationen Med En Pausetidsvinder

I 19. runde af La Liga udfordrede Barcelona Las Palmas på udebane. Ny hjælp Roque, der officielt tog FC Barcelona Fodboldtrøje på, kom på banen som erstatning i kampen og indledte officielt sin første kamp på Camp Nou. I stoppetiden scorede Gundogan et straffespark for at dræbe sin modstander. I sidste ende besejrede Barcelona Las Palmas 2-1 på udebane og vandt det nye års første sejr på spændende vis. I dette spil spillede den nye hjælp Roque for Barcelona for første gang. Denne brasilianske center, som har store forhåbninger fra Barcelona, spillede for første gang som Barcelona-spiller. Hans udseende bærer også på forventningerne hos mange mennesker. Roque kom på banen som en erstatning i kampen og greb flere skudmuligheder på 12 minutter. Desværre missede han to gode muligheder og formåede ikke at score i sin debut. Det ser ud til, at den brasilianske unge, der netop er landet på Camp Nou, får brug for mere tid til at tilpasse sig La Liga og det pres, som de røde og blå Billige Fodboldtrøjer giver ham. I kampens kritiske øjeblik var det Gundogan, der rejste sig. Han lavede et straffespark i kampens 93. minut og scorede det støt, hvilket førte holdet til at fuldføre vendingen! Selvom han er 33 år, er Gundogan stadig den absolutte kerne på Barcelonas midtbane. Mange fans sagde, at som tidligere kaptajn for Triple Crown-mesteren Manchester City, er Gundogans erfaring og psykologiske kvalitet virkelig meget stærk. Jeg tror på, at han i de næste kampe kan bidrage mere til Barcelona!