Home / Svar På Rygter Om Splid!

Svar På Rygter Om Splid!

Mbappe realiserede endelig sin drøm om at score et mål på Bernabeu iført en Real Madrid Billige Fodboldtrøjer . Real Madrid slog Real Betis 2-0 hjemme, og Mbappe bidrog med begge mål.

Mbappes første mål kom i det 67. minut. Valverde lavede en vidunderlig hælassist, og Mbappe scorede i ét hug. Mbappe var meget begejstret efter at have scoret målet. Han pegede på Valverde, og Vinicius løb også over. De tre superstjerner iført Real Madrid Fodboldtrøje krammede hinanden hårdt.

Overraskelsen skete i det 73. minut. Vinicius fik en straf, men han pegede på Mbappé første gang. Han vidste, at franskmanden var under pres for nylig og havde brug for denne straf for at komme ud af problemerne. Ikke overraskende scorede Mbappé straffesparket, og scenen var i kog. Vinicius' generøsitet vandt også fansens bifald. Før kampen var der rygter om, at de to ikke var i harmoni. Vinicius reagerede med praktiske handlinger og postede et billede af ham og Mbappé, der fejrede med en high five efter kampen.