Home / Liverpool Går Videre Til Europa Leagues Kvartfinaler 11-2 Sparta Prag

Liverpool Går Videre Til Europa Leagues Kvartfinaler 11-2 Sparta Prag

I anden omgang i 1/8-finalerne i Europa League 2023-24 mødte Liverpool hjemme mod Sparta Prag. I sidste ende vandt Liverpool 6-1 Sparta Prag og vandt endnu en gang en stor sejr, hvor de rykkede op til top 8 i Champions League med en samlet score på 11-2. Liverpool førte 5-1 i den første kamp i Sparta Prag på hjemmebane, så resultatet af den anden kamp var meget klart for flertallet af fans. Selvom Liverpool led en alvorlig bølge af skader, stillede Klopp stadig med en stærk lineup, hvor Salah, Nunez og andre hovedspillere startede kampen. I de første 14 minutter af kampens første halvleg scorede Nunez, Clark, Salah og Gakpo iført Liverpool Fodboldtrøje 4 mål i træk og iscenesatte en massakre. Sparta Prag trak et mål tilbage inden slutningen af første halvleg. I anden halvleg scorede Salah et hattrick med assists, hvilket hjalp Szoboszlai med at score, og Gak scorede endnu et mål. I sidste ende kom Liverpool ind i Europa Leagues kvartfinaler igen efter 8 år. I denne kamp viste Salah, iført nr. 11-Fodboldtrøje Med Eget Navn , igen sin kraftfulde offensive kraft og blev spillets mest iøjnefaldende fokus. Efter kampen blev Salah kåret til kampens bedste med sin fremragende præstation på 1 mål og 3 assists. Med sine mål i kampen blev Salah også den første spiller i Liverpools historie til at score 20+ mål i syv på hinanden følgende sæsoner. Hans enestående præstation demonstrerede endnu en gang hans styrke og betydning for holdet.